За Юмейхо терапията

Ю М Е Й Х О       Т Е Р А П И Я

 

Юмейхо терапията е създадена в началото на 80-те години на миналия век от проф.  Масаиуки Сайонджи заедно с Оно Хидеказу, който е живял над 20 години в манастирите Шао Лин. Първоначално терапията е наречена „Божествен масаж”.

 

Юмейхо е цялостна терапия на човешкото тяло. Тя се основава на центъра на тежеста на тялото и на симетрията на тазовите кости. Разместването на сакроилиачните и тазобедрени стави е причина за разместване на прешлените на гръбначния стълб. Това  води до цялостни промени в човешкия организъм.

 

Проф. М.Сайонджи е включил 100 техники/притискащо-изтласкващи,омесващи,разтягащи и наместващи/. При наместващите техники се чува пукане. По силата на звука и неговата „чистота”се разбира за състоянието на ставите върху които въздействаме.

 

До сега няма по-добра методика създадена от човека, която да действа така така бързо и ефикасно за увеличаване и балансиране на жизнените сили на организма чрез завръщане към Природата.

 

Юмейхо терапията може да се прилага за забавяне и предотвратяване на над 190 болести.

 

След наместване на гъбначния стълб и след наместване на сакроилиачните и тазобедрени стави се набюдава една лекота и топлина в човишкия организъм. Намалява се напрежението, подобрява се работата на вътрешните органи и движението на кръвта и лимфата.

 

Юмейхо терапията повишава имунитета и премахва умствената и физическа умора. Тялото става по-еластично и по-високо. Подобряват се половите функции на организма. Човекът става по-красив и по-здрав.

 

 

Юмейхо Център Виктория

България, София 1164
бул. Патриарх Евтимий 16 А, ет.2, ап.9

 

gsm: +359888 37 25 38

e-mail: stefan@bozhilov.bg

Copyright © 2009 - 2021 Yumeiho Center Victoria

Всички права запазени

Разработено от Exsisto